23948sdkhjf

MIR-direktør fra Detroit: - Vi får 100 varme leads hver dag

Der er voldsom aktivitet omkring automation i USA lige nu, siger MIR-direktør

Det er en godt tilfreds MIR-direktør, som Metal-Supply får i telefonen fra Automate-messen i Detroit, som foregår i disse dage.

- Vi tager rigtigt meget hjem herfra. Vi får omkring 100 varme leads hver dag, siger Søren E. Nielsen. Direktøren for Mobile Industrial Robots har været på Automate-messen hele ugen og haft kalenderen godt polstret med aftaler.

Der er en god chance for at de mange leads senere vil udmunde i salg af MIR's mobile robotter.

MIR udstiller i lighed med en håndfuld andre danske robotvirksomheder i denne uges Automate, som kaldes "den største automations-begivenhed i Nordamerika." MIR har alene 15-16 medarbejdere på sin stand.

- Det er de rigtige folk, der kommer her. Det er dem, der arbejder med automations-projekterne. Vi har haft en stor koncentration af vigtige samtaler med kunder og forhandlere i løbet af kort tid. Alene det er meget værd. Jeg har også haft flere interviews med amerikanske journalister. Så vi får en eksponering, og vi har også allerede booket en stand på messen næste år, siger Søren E. Nielsen.

Automate samler produktions- og automationsfolk fra hele USA og Canada

Stor interesse for automation

Søren E. Nielsen ser en stor interesse for automation i USA, måske større end i Europa.

- Der er meget stor aktivitet omkring automation i USA. USA oplever en situation, som er værre med hensyn til mangel på arbejdskraft, end vi gør i Europa. Der er forsvundet en meget stor del af arbejdskraften i forbindelse med coronaepidemien, og mange er ikke vendt tilbage til arbejdsmarkedet igen, og virksomhederne har simpelthen svært ved at fylde jobbene ud. Det betyder at der er voldsom aktivitet omkring automation, siger Søren E. Nielsen.

Ud over MIR så udstiller også OnRobot, Universal Robots, Kassow Robots og Roeq fra Danmark.

Artiklen er en del af temaet Fremtidens Automation.

Se nøgletal og flere artikler om:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094