23948sdkhjf

Trelleborg Sealing Solutions dropper storstilet fabriksbyggeri i Nordsjælland

Stor grund ved Espergærde er nu solgt

I 2018 løftede Trelleborg Sealing Solutions planerne for en helt ny og 17.000 kvadratmeter stor fabrik ved Espergærde. Den svenske koncern ville investere et trecifret millionbeløb i fabrikken, der skulle afløse de nuværende faciliteter i Helsingør.

I første omgang blev byggeriet sat på pause under coronakrisen, men nu er det helt droppet, og grunden ved Espergærde er blevet solgt. Det skriver SN.dk.

Direktør Jens Engelbrecht Mortensen understreger dog, at Trelleborg stadig satser massivt på den danske fabrik, som nu skal shines op.

- At vi ikke skal ud på det nye sted betyder ikke, at koncernen ikke fortsat har en utrolig stærk tilknytning til Trelleborg i Helsingør, der har en unik position i gruppen. Vi nyder en stor investeringsvillighed i gruppen, der klart vil os. Et nyt sted er nye rammer, men de fortæller jo ikke i sig selv noget om, hvor vi skal hen nu. Nu skal vi i stedet fokusere på retning og mål for de næste fem og 10 år, siger Jens Engelbrecht Mortensen.

Originalartikel: https://helsingordagblad.dk/artikel/virksomhed-med-361-ansatte-dropper-at-bygge-prestige-fabrik-i-esperg%C3%A6rde-nu-vil-vi-have-fabriksvej-til-at-shine

Se nøgletal og flere artikler om:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11