23948sdkhjf

Østjysk virksomhed bremset af Ukraine-krigen

Den østjyske virksomhed EM-Fiberglas har standset 70 procent af sin produktion som følge af Ukraine-krigen. Det skyldes, at EM-Fiberglas' største kunde Volkswagen har måttet indstille sin produktion af sin T5 Van, fordi bilproducenten ikke mere for leveret ledningssystemer, som kom fra Ukraine.

EM-Fiberglas producerer tagene til T5 Van for Volkswagen. Store dele af EM-Fiberglas' produktion har derfor været på hold de sidste to måneder. Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

- Det er virkelig en udfordring at stå stille, men vi giver ikke op, siger EM-Fiberglas’ direktør Jørgen Ove Jensen.

- Vi har fået sendt nogle medarbejdere på kurser, og så har folk afholdt ferie og afspadsering, så på den måde har vi kunnet holde det lidt fra døren, forklarer han.

Der skulle være lys for enden af tunnelen for EM-Fiberglas, der ligger i Hornsyld.  Volkswagen skulle være klar til at producere igen fra uge 20.

Coronakrisen har været vanskelig for EM-Fiberglas. Alligevel er det lykkedes at komme gennem 2021 med en bruttofortjeneste på 53,3 mio. kr. og et resultat før skat på 4,4 mio. kr. Virksomheden har ifølge regnskabet 85 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078