23948sdkhjf

Ugens rokader del 1: Nye ansigter hos C.C. Jensen, ECM Industries, Blunico...

Aasum Smedie ApS
Christian Jens Falk Blomberg er indtrådt i direktionen hos Aasum Smedie ApS i stedet for Jens Peder Jensen. Carsten Rosendal er udtrådt som bestyrelsesformand. Samtidig er Christian Jens Falk Blomberg, Jesper Teil Johansen og Henning Mide indtrådt i bestyrelsen i stedet for Jens Peder Jensen og Birgitte Lundtoft (kilde: CVR).

Aasum Smedie ApS producerer løsninger indenfor by- og parkudstyr og containere.

Acoplastic A/S
Lars Appel er udnævnt som bestyrelsesformand hos Acoplastic A/S i stedet for Otto Dyrholm, der dog forbliver i bestyrelsen (kilde: CVR).

Acoplastic A/S er en underleverandørvirksomhed, som udvikler, fremstiller og bearbejder emner i fortrinsvis PTFE (polytetrafluorethylen) samt moderne hightech plastmaterialer.

Agrometer A/S
Karsten Bo Due er indtrådt som administrerende direktør hos Agrometer A/S i stedet for Dennis Wessberg Larsen (kilde: CVR).

Agrometer A/S er leverandør af pumper og løsninger indenfor vandingsanlæg til både landbrug og rekreative områder, væskeseparation, gyllehåndtering og rent vand.

Baettr Lem A/S
Michael Westh Thorsen er indtrådt som administrerende direktør hos Baettr Lem A/S i stedet for Peter Christian Pallishøj, mens Claus Veenstra er udtrådt af direktionen. Samtidig er Michael Westh Thorsen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Mads Lykke Nørby (kilde: CVR).

Baettr er underleverandør til vindmølleindustrien.

Blunico A/S
Jes Vilstrup Winther er indtrådt som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem hos Blunico A/S i stedet for Jens Friis Sønderby (kilde: CVR).

Blunico A/S er en østjysk underleverandør.

C.C. Jensen A/S
Per Elholm Ishøy og Dorthe Lock er indtrådt som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem hos C.C. Jensen A/S i stedet for Jørgen Richard Hansen og Michael Juul (kilde: CVR).

C.C. Jensen A/S’ forretningsområder omfatter produktion og salg i de tre forretningsområder: filtre og filterindsatse, metalstøbning samt skibsvinduer. (kilde: CVR).

Dansk Smede- og Maskinteknik A/S
Karsten Bo Due er indtrådt som administrerende direktør hos Dansk Smede- og Maskinteknik A/S i stedet for Dennis Wessberg Larsen (kilde: CVR).

Dansk Smede- og Maskinteknik A/S leverer smedeløsninger til blandt andet fødevareindustrien, miljø- og spildevandssektoren.

ECM Industries A/S
Bjarne Poulsen er indtrådt som administrerende direktør hos ECM Industries A/S, mens Esben Jaedicke Christiansen og Søren Jaedicke Christiansen er udtrådt af direktionen. Søren Jaedicke Christiansen er udnævnt som bestyrelsesformand. Samtidig er Bjarne Poulsen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Kristian Rikardt Bendixen, Erik Christiansen og Karin Jaedicke Christiansen (kilde: CVR).

ECM Industries A/S er en sydjysk underleverandør.

Fabrika Special Motors A/S
Jesper Bernhoft er indtrådt som bestyrelsesformand hos Fabrika Special Motors A/S i stedet for Bjarne Olesen. Samtidig er Jens Schmidt Antonsen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Kjeld Hellegaard, Kasper Thordahl Kronborg og Kaspar Mikkelsen (kilde: CVR).

Fabrika A/S er specialister i elmotorer.

Filtertek A/S
Susanne Valentin-Hjorth er indtrådt som administrerende direktør og i bestyrelsen hos Filtertek A/S (kilde: CVR).

Filtertek A/S er leverandør af filtre.

FK Smedie A/S
Klaus Hohwü Kæstel er indtrådt som bestyrelsesformand hos FK Smedie A/S i stedet for Hans Pinnerup Nielsen (kilde: CVR).

FK Smedie A/S producerer blandt andet trapper og altaner.

Fluidan ApS
Carsten Brix Kronborg er indtrådt i bestyrelsen hos Fluidan ApS i stedet for Peter Mahrt (kilde: CVR).

Fluidan ApS har udviklet teknologi til måling af komplekse flydeegenskaber for væsker.

Gottfred Petersen A/S
Jan Ellegaard er indtrådt i bestyrelsen hos Gottfred Petersen A/S og Gottfred Petersen Holding A/S (kilde: CVR).

Gottfred Petersen A/S er en handelsvirksomhed, der sælger produkter samt professionel rådgivning til byggeriet, industrivirksomheder og til de danske VVS-grossister.

Havens Rum ApS
Michael Lintrup er udtrådt af direktionen hos Havens RumApS (kilde: CVR).

Havens Rum ApS leverer inventar til haven fremstillet primært i cortenstål og råjern kombineret med træelementer.

Hove A/S
Knud Andersen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Hove A/S. Samtidig er Michael Gaarmann udtrådt som bestyrelsesformand, men han forbliver dog i bestyrelsen (kilde: CVR).

Hove A/S udvikler løsninger inden for flow-teknologi.

Ilwa-Svejs ApS
Jesper Larsen er indtrådt i bestyrelsen hos Ilwa-Svejs ApS i stedet for Per Brønnum Larsen (kilde: CVR).

Ilwa-Svejs ApS er specialiseret i hårdpålægning, svejsning og lodning.

IoT Denmark A/S
Lars Funding er udtrådt som administrerende direktør hos IoT Denmark A/S. Martin Bøge Mikkelsen er udtrådt som bestyrelsesformand. Samtidig er Teddy Kær Jacobsen og Jan Damsgaard udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

IoT Denmark A/S er Sigfox-operatør i Danmark.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.062