23948sdkhjf

Universal Robots henter rekordomsætning og 80 nye medarbejdere i første kvartal

Med en omsætning på 85 millioner dollars – svarende til små 600 millioner kroner – i første kvartal var der ikke alene tale om en stigning på 30 procent fra første kvartal 2021. Det var også det bedste kvartal nogen sinde hos den fynske producent af cobots, Universal Robots.

Finansdirektør i Universal Robots, Kim Nørgaard Andreasen, siger i en pressemeddelelse:

- At vi kan præsentere vores bedste første kvartal nogensinde midt i en tid præget af pandemi, forsyningsudfordringer og konflikt er et klart bevis på, at cobots kan hjælpe vores kunder med at forblive konkurrencedygtige. Udover en rekordomsætning er vi også glade for, at vi i dette kvartal har kunnet byde 80 nye kolleger velkommen til vores hastigt voksende virksomhed.”

I januar præsenterede Universal Robots en årsomsætning i 2021 på over 311 millioner dollars - et resultat virksomheden tilskriver den voksende bevidsthed om den forskel, som automatisering kan gøre for produktiviteten, og de muligheder, som cobots giver virksomheder, der oplever en mangel på arbejdskraft.

Kim Nørgaard Andreasen siger:

- Når vi ser på tendenserne i erhvervslivet og samfundet generelt, peger alt på en stigende efterspørgsel på automatisering. Vi gør klar til at møde denne efterspørgsel, blandt andet ved at have begyndt byggeriet af et nyt, større hovedsæde i Odense, som vil give os rammerne til at fortsætte vores vækst.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109