23948sdkhjf

OSG Scandinavia i nyt værktøjs-partnerskab

OSG Scandinavia, der er leverandører af skærende værktøjer til den danske metalindustri, indgår nu et eksklusivt samarbejde med Tungaloy Scandinavia.

Tungaloy er en af verdens førende producenter af vendeskærsværktøjer, og ifølge Peter Jørgensen, der er administrerende direktør hos OSG Scandinavia, så styrker det nye samarbejde OSG med en lang række kundefordele.

- Vi er meget glade og stolte over at have landet en eksklusiv aftale med Tungaloy på det danske marked. Tungaloy er særligt interessante for os, da de har hele værdikæden internt, hvilket vidner om, at de producerer værktøj af højeste kvalitet. Samarbejdet med Tungaloy supplerer OSG med nye muligheder inden for vendeskærsværktøjer, og som totalleverandør vil vores kunder opleve en videnssynergi, som ikke findes andre steder, udtaler Peter Jørgensen i en pressemeddelelse.

Sammen om japansk grundighed og øje for præcision

Glæden ved aftalen med OSG Scandinavia er i høj grad gengældt hos Jan Hjelseth, der er administrerende direktør hos Tungaloy Scandinavia. Ifølge ham komplementerer OSG og Tungaloy hinanden på flere parametre, og der er en forventning om, at det er noget, som kunderne vil kunne mærke i deres produktion.

- Kendskabet til OSG igennem 25 år og den fælles japanske filosofi gør samarbejdet med OSG til et perfekt match for os. OSG er kendetegnet ved teknisk dygtige mennesker, der arbejder for at optimere produktionen hos den enkelte slutbruger. Denne tekniske viden får brugere af Tungaloys produkter nu gavn af – og det bliver en stor styrke for deres produktion, fortæller Jan Hjelseth.

OSG kommer som følge af aftalen med Tungaloy til at blive totalleverandør inden for skærende værktøj.

Artiklen er en del af temaet Maskinfokus.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Se billederne: Stena Recyling inviede ny produktionslinje
Birn henter COO fra vindmølleindustrien
Jyder leverede 180 tons stål om ugen til Femern-fabrik i 2022
Kobots er reddet: Medarbejderne overtager driften i nyt selskab
Vestas sluttede 2022 med milliardstore nedskrivninger
Universal Robots præsenterer største omsætning nogensinde
Andre Nordiske Medier
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.109