23948sdkhjf

Spånligaen: Det er jo hardcore spåntagning

OSG Scandinavia er også blandt udstillerne på dette år Spånligaen.

- Vi blev inviteret med, selv om vi ikke er en del af DAMRC. De ville gerne udvide paletten, så blev vi inviteret og syntes egentlig godt, vi ville prøve at give det et skud, fortæller Peter Cramer Jensen, der er marketingansvarlig hos OSG Scandinavia.

Trænger til at møde kunderne igen

Det har han indtil videre ikke fortrudt, for arrangementet passer godt til leverandøren af spåntagende værktøjer.

- Det er jo hardcore spåntagning, og det er noget af det, vi godt kan lide ved deltagerne, konstaterer Peter Cramer Jensen.

Derudover glæder han sig over at det omsider er muligt at komme ud og møde kunderne på messer igen.

- Jeg tror, både vores kunder og os selv har savnet sådan nogle arrangementer, siger han, og fortsætter:

- Det falder jo godt nu. Folk trænger til at komme ud, og vi trænger også til at møde vores kunder. I Danmark har vi jo kunnet besøge kunder i et stykke tid, men mange af især de store har stadigvæk været tilbageholdende med at få besøg.

Bearbejder hærdet Unimax

På årets udgave af Spånligaen har OSG Scandinavia især fokus på én ting.

- I DMU’en derhenne (udstillet hos DMG Mori, red.) bearbejder vi noget hærdet Unimax, som mange af værktøjsmagerne har efterspurgt værktøjer til at bearbejde i en ordentlig kvalitet. Der er vi kommet med en ny serie, som er rigtig god til det. Der står vi og fræser i både skrub, semiskrub og slet, hvor vi laver nogle fine overflader, forklarer Peter Cramer Jensen.

- Så gevindfræser vi også i det. Vi borer og skærer gevind i én opspænding. Det er ikke så revolutionerende, det er der også andre, der kan, men at gøre det i Unimax, det er ret specielt, supplerer Peter Cramer Jensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079