23948sdkhjf

Ugens rokader del 1: Nye ansigter hos CNC Onsite, BM Silo, DS-Gruppen...

AC Hydraulic A/S
Frederik Anker Christensen er indtrådt i bestyrelsen hos AC Hydraulic A/S og AC Group A/S (kilde: CVR).

AC Hydraulic A/S producerer løfteudstyr.

BM Silo ApS
Mogens Stampe Rüdiger er indtrådt som bestyrelsesformand hos BM Silo ApS i stedet for Dorte Zacho Martinsen. Samtidig er Mads Aaen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Jan Kuipers (kilde: CVR).

BM Silo ApS producerer siloer. 

CNC Onsite A/S
Lene Skovsgaard Sørensen er indtrådt i bestyrelsen hos CNC Onsite A/S (kilde: CVR).

CNC Onsite A/S løser bearbejdningsopgaver på stedet.

Concens A/S
Anna Elisa Bansbach er udnævnt som bestyrelsesformand hos Concens A/S i stedet for Erik Bank Lauridsen, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidig er Christoph Schenker og Edgar Hahn-Bansbach indtrådt i bestyrelen i stedet for Christian Rølmer Christensen, Niels Erik Hedeager, Henrik Lauridsen og Per Bank Lauridsen (kilde: CVR).

Concens A/S producerer elektriske aktuatorer.

Damcos A/S
Lars Thorsten Bruun er indtrådt som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem hos Damcos A/S i stedet for Kasper Vad Gundestrup (kilde: CVR).

Damcos A/S producerer hydraulisk udstyr.

Dan-Team Stainless ApS
Søren Schmidt Pedersen er indtrådt i direktionen hos Dan-Team Stainless ApS i stedet for Ib Rasmussen. Martin Vedel Bindesbøl er udnævnt som bestyrelsesformand. Samtidig er Morten Oertel Frederiksen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Ib Rasmussen (kilde: CVR).

Dan-Team er specialister i komplette montager af rustfri anlæg.

Danitech Production A/S
Henrik Skanderup er indtrådt i bestyrelsen hos Danitech Production A/S (kilde: CVR).

Danitech Production A/S er specialister i bearbejdning af emner i rustfri stål, aluminium, messing, bronze, jern og POM.

Diesella A/S
Tonny Vangsgaard Gravesen er udtrådt af bestyrelsen hos Diesella A/S og Diesella Sourcing A/S (kilde: CVR).

Diesella A/S er leverandør af måleværktøjer og maskintilbehør.

DS Gruppen A/S
Benedikt Benjamin Krings er indtrådt som bestyrelsesformand hos DS Gruppen A/S, DS Elcobyg A/S, DS Flexhal A/S, DS Stålprofil A/S og DS Stålkonstruktion A/S i stedet for Mads Møller Hansen. Samtidig er Hans Jörg Frieauff og Marcus Friedrich Wattenberg indtrådt i bestyrelsen i stedet for Svend Møller Hansen, Gert Kristiansen og Kurt Bering Sørensen. Ole Kjærsgaard er samtidig indtrådt i direktionen hos DS Flex Holding ApS, DS Staal Holding ApS og DS Profil Holding ApS i stedet for Mads Møller Hansen og Svend Møller Hansen (kilde: CVR).

DS Gruppen udvikler, producerer og sælger løsninger i stål, beton og overfladebehandling til byggeri, industri og offshore.

GDV Technology A/S
Steen Hansen og Jesper Thorsen er indtrådt i bestyrelsen hos GDV Technology A/S i stedet for Hans Wichmann Madsen og Bjarne Flemming Skamriis (kilde: CVR).

GDV Technology udvikler lift- og flyttesystemer til ældreplejen.

Hydraflex A/S
Frederik Anker Christensen er indtrådt i bestyrelsen hos Hydraflex A/S (kilde: CVR).

Hydraflex A/S er ordreproducerende og har stor erfaring i at udvikle, fremstille og servicere kundespecifikke hydrauliske cylindre og pumpecylindre.

Hydro Extrusion Denmark A/S
Jacob Reeckmann er indtrådt i bestyrelsen hos Hydro Extrusion Denmark A/S i stedet for Henrik Stokholm Futtrup (kilde: CVR).

Hydro Extrusion Denmark A/S producerer extruderede aluminiumsprofiler.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078