23948sdkhjf

Daniit lander igen et solidt resultat

Daniit, som udvikler avancerede styrings- og automationsløsninger til industrien, præsterede i 2021 igen et solidt resultat.

Det nyligt offentliggjorte regnskab viser en bruttofortjeneste på 23,2 millioner kroner, hvilket er på niveau med resultatet for 2020. Overskuddet efter skat er derimod kraftigt forbedret med hele 32 procent, til 3,2 millioner kroner.

Resultatet betegnes som meget tilfredsstillende, da det skal ses i lyset af de både direkte og indirekte følger, som Covid-19 pandemien har medført igennem året.

Pandemien har i direkte grad, særligt i starten af 2021, udfordret virksomhedens udadvendte aktiviteter, navnlig i forbindelse med fysiske kundebesøg samt idriftsætning af projekter. Men også de indirekte følger af pandemien har besværliggjort virksomhedens daglige drift. Særligt store udfordringer med levering af råvarer og komponenter har påvirket virksomhedens evne til at betjene kunderne.

- Jeg er utroligt tilfreds med og stolt af, at vi på trods af de udfordringer som Covid-19-påvirkninger igen i 2021 har medført, endnu engang kan præstere et godt positivt resultat og dermed viser, at vi har formået at fastholde og udbygge den positive vækstrejse, siger Henning Kongstad, CEO i Daniit i en pressemeddelelse.

- Stabiliteten skyldes ikke mindst, at vi har nogle enormt dedikerede og motiverede medarbejdere, der er i stand til at løfte i flok, og er meget ærekære omkring vores service over for vores kunder og samarbejdspartnere. Den stærke opbakning betyder at vi, trods de direkte og indirekte følger af Covid-19-pandemien, igen har lykkedes med succesfuldt at gennemføre vores projekter, fortsætter han.

- Virksomhedens ordrebeholdning ligger ved indgangen til 2022 på et væsentligt højere niveau, sammenlignet med samme tidspunkt sidste år, så vi ser fortsat meget optimistisk frem til endnu et godt resultat for 2022, slutter Henning Kongstad.

Daniit A/S
mio. kr. 2021 2020
Bruttofortjeneste 23,2 23,8
Driftsresultat 4,2 3,3
Resultat før skat 4,1 3,2
Årets resultat 3,2 2,4
Balancesum 18,3 17,6
Egenkapital 8,3 7,0
Antal ansatte 31 34
Regnskabsåret blev afsluttet den 31. december 2021

Artiklen er en del af temaet Regnskab.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Opkøb: Leverandør til vindindustrien fortsætter konsolidering
Trofast kunde lægger endnu en storordre hos Carsoe
Danfoss-fond og Linak bag nyt industrielt center på Syddansk Universitet
Sandvik Coromant fejrede Tech Days 2022
Ny stansemaskine til de komplicerede emner
Tredobbelt maskininvestering hos REA Automatdrejning
Andre Nordiske Medier
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.11