23948sdkhjf

Nye om navne: Tre nye hos Frecon

Anders Thomsen er blevet ansat som senior design engineer hos Frecon i Esbjerg. Han blev i 2005 færdig som diplomingeniør (maskinretningen) fra Aalborg Universitet i Esbjerg.  Han har desuden en baggrund som lastvognsmekaniker. Anders Thomsen har tidligere været ansat hos blandt andet Semco Maritime, National Oilwell Varco og Oilpower Hydraulics.

Peter Mathiasen er ansat som senior design engineer hos Frecon i Horsens. Han er uddannet maskiningeniør i Århus tilbage i 1982 og har tilmed et par års uddannelse i Produkt- og Industriel Design fra Arkitektskolen. Han kan lide at kombinere ingeniørfaget med sin interesse for formgivning og design. Senest har han været ansat hos Biir Engineering og har tidligere arbejdet med produktudvikling hos blandt andet Lego.

Niels Skak Bossen er ansat som lead design engineer hos Frecon i Tommerup.  Han er uddannet M.Sc. i Wind Energy fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU) i 2018 og har stor interesse for CFD og strømningsdynamik. Han kommer fra en stilling hos Svend Ole Hansen ApS.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11