23948sdkhjf

Ny generation af CoroDrill 860 til ISO P-materialer

Sandvik Coromant har lanceret et opgraderet sortiment af CoroDrill 860 solide hårdmetalbor, der kan give produktionsforbedringer ved boring i stål. Den avancerede -PM geometri sikrer effektiv boring i ISO P-stål og samtidig en markant længere værktøjslevetid.

CoroDrill 860 med -PM geometri har en ny kvalitet med forbedret flerlags PVD-belægning påført med fysisk pådampning. Den nye kvalitet giver bedre slidstyrke, længere værktøjslevetid og en generelt forbedret produktivitet og dermed lavere omkostninger per komponent. Boret er velegnet til applikationer inden for bilindustrien, generel maskinteknik, formfremstilling og energisektoren.

Værktøjet fås som lagervare med standarddiametre fra 3 mm (0,12 tommer) til 16 mm (0,63 tommer). Boret fås også som Tailor Made-værktøj, hvor det tilpasses, så det matcher kundens specifikke bearbejdningskrav.

For at forlænge værktøjslevetiden yderligere, og understøtte en mere bæredygtig bearbejdningsstrategi, kan CoroDrill 860-PM indgå i Sandvik Coromants genopslibningsprogram. Efter endt værktøjslevetid kan værktøjet indgå i Sandvik Coromants genbrugsprogram.

James Thorpe, global product manager hos Sandvik Coromant, fortæller:

- Vi arbejder altid på at opgradere vores udvalg, og vi ved, at forbedret produktivitet og lavere omkostninger per komponent er to af de krav, vores kunder primært stiller. Med den nylancerede generation af solide hårdmetalbor med forbedret PVD-belægning kan vores kunder forbedre processikkerheden, produktiviteten, kvaliteten og omkostningsniveauet.

Artiklen er en del af temaet Maskinfokus.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141