23948sdkhjf

Vindmølleentreprenør skifter topchef

Et planlagt generationsskifte træder nu i kraft hos den vestjyske vindmølleentreprenør Østermark Grouting, hvor head of global sales, Thomas Bak, overtager posten som administrerende direktør i Østermark Grouting efter Jens Erik Henriksen.

Det skriver firmaet med hovedsæde i Holstebro i en pressemeddelelse. 

Udover stillingen som administrerende direktør vil Thomas Bak også varetage de salgsrelaterede opgaver, han har haft indtil nu.

Thomas Bak har været i Østermark Grouting siden 2016 og har i mange år kørt parløb med Jens Erik Henriksen og kender derfor både opgaven og organisationen i bund, lyder det fra firmaet.  

Har arbejdet på seks kontinenter

Østermark Grouting har hovedsæde i Holstebro, men har også forretningsenheder registreret i Norge, Rusland, Kazakhstan, Canada og Australia.

Selskabet har udført service i mere end 25 lande verden over og  arbejdet på seks kontinenter; Europa, Afrika, Syd- og Nordamerika samt Asien og Australien.

- Jeg er selvfølgelig meget glad og beæret over at skulle overtage posten efter Jens Erik, udtaler Thomas Bak,

- Det bliver store sko at skulle fylde. Men jeg vil arbejde videre ud fra de visioner og det værdisæt, der kendetegner Østermark Grouting. Det handler om at holde kunden i fokus, finde troværdige løsninger og konstant have mod til at tænke nyt, udtaler Thomas Bak i pressemeddelelsen.

Østermark Grouting har specialiseret sig i understøbning af fundamenter under især vindmøller, men virksomheden har også tidligere forstærket blandt andet broer, bygninger og højhuse.

Entreprenørfirmaet fik - som Metal Supplys søstermedie Licitationen tidligere har kunnet berette - eksempelvis til opgave at etablere aflastningsfundamentet under det skandaleombruste Njals Tårn på Amager.

Kendte ansigter skal videreføre visionerne

Udover Thomas Bak kommer den fremtidige direktion til at inkludere Claus Balleby, der også er et kendt ansigt i organisationen igennem snart 27 år. Han vil varetage posten som driftsansvarlig. 

- Det bliver et skifte, der involverer kendte ansigter, som kan videreføre de visioner og værdier, der er arbejdet med gennem mange år, udtaler bestyrelsesformand John Henriksen i pressemeddelelsen.

- Som alle ved har Jens Erik ydet en fantastisk og inspirerende indsats gennem mange år og har forstået at håndtere den utrolige ekspansive udvikling virksomheden har været igennem både her og internationalt under hans ledelse, fortsætter bestyrelsesformanden.

Østermark Grouting A/S
mio. kr. 2020/21 2019/20
Bruttofortjeneste 57,2 47,9
Resultat før finansielle poster 23,8 18,6
Resultat før skat 24,0 19,5
Årets resultat 18,5 15,6
Balancesum 64,4 55,8
Egenkapital 42,1 33,6
Gns. antal ansatte 43 40
Regnskabsåret blev afsluttet 30.09.2021.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063