23948sdkhjf

Ny substation-ordre til Semco Maritime

Semco Maritime har modtaget en ordre på udførelse af et konceptuelt designstudie for en 500 MW offshore substation, herunder jacketfundament i Taiwan. Ordren kommer fra taiwanske Swancor Renewable Energy.

Semco Maritime vil udføre leveringsomfanget med assistance fra samarbejdspartnerne PTSC M&C i Vietnam, ISC Rådgivende Ingeniører i Danmark og WSP i Taiwan.

ISC Rådgivende Ingeniører bliver ansvarlig for det konceptuelle design og layout af offshore substation og jacketstruktur, mens PTSC M&C skal bidrage med estimering af konstruktion og fabrikation til offshore substation og jacket samt med input til det samlede projektprogram.

WSP i Taiwan fungerer som en forlænget arm på projektet, hvilket betyder, at de vil yde assistance i forhold til den lokale leverandørkæde og dermed sikre overholdelse af krav om lokalt producerede produkter og udstyr samt gnidningsløs projektudvikling. WSP vil også yde assistance i forhold til de taiwanske myndigheder og sikre, at det konceptuelle designstudie og dokumentationen er i overensstemmelse med lokale standarder og krav.

Den konceptuelle designprojektdokumentation vil blive udarbejdet i både Danmark og Taiwan og dermed implementere de nyligt fremsatte lokaliseringskrav til tredje budrunde i Taiwan.

- Vi vil forsøge at inkludere så meget lokalt fremstillet udstyr i det konceptuelle designprojekt som muligt og i overensstemmelse med de krævede standarder for offshore substationer og ”balance of plant”, skriver Semco Maritime.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125