23948sdkhjf

Nyt om navne: Blunico ansætter ingeniør

Øget efterspørgsel efter ingeniørkompetencer ved Blunico A/S har ført til, at virksomheden fra maj har ansat Morten Lyngklip Jørgensen.
Morten Lyngklip Jørgensen skal sammen med det øvrige tekniske personale indgå i tæt samarbejde med Blunicos kunder omkring konstruktion, design, re-design og optimering af både eksisterende og nye produkter.

Med en baggrund som maskiningeniør og med flere års erfaring indenfor konstruktion og udvikling af blandt andet maskinelementer og transportsystemer fra andre ordreproducerende virksomheder, er det Blunicos forventning, at Morten fremover bliver en ressourcestærk sparringspartner for både kunder og produktion.

- Vi har lyttet til flere af vores kunder, som efterspørger et tættere samarbejde allerede i konstruktions- og udviklingsfasen, og med ansættelsen af Morten kan vi fremover i endnu højere grad imødekomme vores kunders behov for sparring – og hvis ønsket, helt overtage konstruktionsopgaven. Ved at kombinere ingeniørens teoretiske viden og produktionsmedarbejdernes praktiske erfaringer har vi allerede i flere tilfælde opnået mellem 10 og 30 procents besparelser i produktionsprocessen. Ved at samle ingeniørarbejdet og produktionsarbejdet under samme tag kan vi reagere proaktivt og hurtigere opnå vigtige produktionsoptimeringer og på den måde tilbyde og levere endnu bedre og billigere løsninger til vores kunder, siger direktør Bo Ulsøe

Blunico var frem til marts i år kendt som B. Rustfrit Stål, men skiftede navn for at imødekomme den globale udvikling og for at styrke kommunikationen med deres mange udenlandske kunder.

Blunico har i dag omkring 50 ansatte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078