23948sdkhjf

Plastproducent lukker i Nordsjælland

Vedbæk-virksomheden Totax Plastic lukker, og produktionen flyttes i stedet til moderselskabet Inter Primo’s fabrikker i Jylland og Polen.
Endnu er der dog ikke sat nogen præcis dato for nedlukningen af produktionen i Vedbæk, men virksomhedens 25 medarbejdere er blevet orienteret om, at processen er blevet igangsat.

– Først og fremmest har der igennem adskillige år været en faldende og stagnerende omsætningsudvikling i Totax Plastic, men endnu mere vigtigt, en negativ bundlinje. Man har simpelt hen sat penge til år for år i en betragtelig størrelse, siger Inter Primos koncerndirektør, Claus Tønnesen, til Vedbæk.net.

Derudover er det specielt tabet af en enkelt kunde i 2010, der har været med til at besegle Totax Plastic’s skæbne. Kunden stod for halvdelen af Totax Plastic’s omsætning og ønskede at få sine leverancer flyttet til Polen, som er tættere på virksomhedens østeuropæiske lokation, og derudover blev der forlangt en prisreduktion på 15 procent.

Alle 25 medarbejdere på Vedbæk-fabrikken er nu blevet tilbudt arbejde på Inter Primos andre fabrikker i Jylland og Polen.

Totax Plastic er en ordreproducerende underleverandør, der producerer plastikslanger og -profiler til blandt andet fødevare- og medicoindustrien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078