23948sdkhjf

L-tek fik "Den Gyldne Ambolt"

På DS Håndværk & Industris generalforsamling i weekenden blev erhvervsprisen – Den Gyldne Ambolt – overrakt til L-tek i Nørager på Djursland.
L-tek blev grundlagt af indehaver Lars Nielsen i 2001 som en enkeltmandsvirksomhed i lejede lokaler. Udstyret bestod af en brugt laserskærer, men der gik ikke længe, før Lars kunne ansætte sin første medarbejder.

Meget er sket siden den spæde start, og virksomheden er i dag vokset til 75 medarbejdere. Den første, brugte laserskærer er i dag erstattet af nye, højteknologiske maskiner, og virksomheden tilbyder en lang række ydelser inden for blandt andet bukning og svejsning til sine kunder – blandt andet i vindmølleindustrien.

Formand for DS Håndværk & Industri, Jim Stjerne Hansen, er stolt på L-tek's vegne.

- Prisen er et symbol på kollegernes anerkendelse af en virksomhed, der har gjort det særligt godt. L-tek scorer højt både på de traditionelle vækstparametre og på de blødere værdier, og det er meget typisk for de mindre virksomheder, som spiller en stor rolle både for dansk erhvervsliv og for de lokalsamfund, de er en vigtig del af, siger Jim Stjerne Hansen.

Mange af medarbejderne i L-tek kommer fra lokalområdet. Det lille samfund på Djursland spiller en stor rolle i virksomhedens succes, og Lars og hans kone Randi giver gerne noget tilbage. Derfor har de blandt andet været med til at danne den lokale forening ”Underholdningsfabrikken”, som arrangerer koncerter - L-tek lægger lokaler til.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11