23948sdkhjf

106 udstillere klar til robotevent i Odense

Det bliver sandsynligvis med fuldt hus på udstillersiden, når robotevent R-22 slår dørene op den 23.- 25 marts i Odense Congress Center.

Det siger R-22’s Business Unit Manager Katarina Fruerlund Deylami, som er yderst tilfreds med interessen for udstillingen, der sætter fokus på robotter, droner og automatiseringsløsninger under temaerne produktion, byggeri, landbrug & gartneri, energi og sundhed.

- Vi er oppe på 106 udstillere nu, og vores ambition har hele tiden været at komme over 100 udstillere. Vi kan se, at vi kommer meget tæt på udsolgt på udstillersiden, siger Katarina Fruerlund Deylami.

Hun forklarer, at udstillerne er meget tilfredse med, at de har fået deres egen event, hvor robotten er i centrum, og robotternes muligheder kan blive vist frem til messegæster fra en bred vifte af erhvervslivet.

- Rigtig mange robotproducenter har en del kunder i industrien, men de har ofte også kunder i mange andre grene af erhvervslivet, og det afspejler denne messe, siger Business Unit Manageren.

Forventer 5000 gæster

Katarina Fruerlund Deylami forventer omkring 5000 gæster i Odense Congress Center under R-22, hvor der kommer masser af aktion og hardware.

- Det er et krav til udstillerne, at de skal komme med en robot, en drone eller automatiseringsanlæg. Det skal være en aktiv udstilling hvor du kan opleve robotterne i aktion, siger Katarina Fruerlund Deylami.

Roboteventen skulle egentlig have været afholdt i 2021 men blev udskudt på grund af Covid19. Nu ruller udstillingen så her i 2022, og den er planlagt til at finde sted igen i 2024 i en endnu større udgave.

- Tanken er, at vi fra 2024 vil inkludere flere lande, så vi kan gøre det til en europæisk messe. 2022 er messens første år, og her har vi fokuseret på Danmark, Norge, Sverige og Finland - men vi vil gerne mere end det, og der er vores beliggenhed i Odense perfekt, siger Business Unit Manageren for R-22.

Læs mere om R-22 på linket HER

Artiklen er en del af temaet Fremtidens Automation.

Læs mere om: r-22
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156