23948sdkhjf

Rival går ”all in” i partnerskabet med robotleverandør

Flere af Rivals kunder vokser kraftigt og øger dermed løbende deres ordrebeholdning den østjyske underleverandør.

Blandt disse er en førende robotleverandør. Rival er klar til at vokse med kunderne og løbende optimere både sin organisation og maskinpark til fremtidens kundekrav.

Vi skal faktisk være usårlige

Det er Rivals seneste investering i tre identiske DMG Mori CLX 450 TC bearbejdningsmaskiner med tilhørende QRS-robotceller et rigtigt godt eksempel på.

- Det er afgørende for vores kunder, at vi altid kan levere til aftalt tid og i den mængde, de har brug for. Derfor skal vi gøre alt for at være usårlige, og det bliver vi med tre identiske setups, siger Allan som er en af Rivals CNC-eksperter.

Alternativ til dual-source

Mange professionelle virksomheder vælger en dual-source strategi for at opnå denne usårlighed – med de øgede ressourcer og omkostninger det giver at indkøre og vedligeholde flere leverandører.

- Det kan vores gode kunde i robotindustrien nu undgå. Med vores nye setup kan vi køre kritiske og kostbare emner om dagen – og serieproduktion om aftenen og i weekenden, siger Christian Aarup.

- Og vi kan bedre håndtere et eventuelt maskinnedbrud eller et planlagt vedligehold på én af vores maskiner, da vi har muligheden for at køre produktionen på en af de øvrige maskiner med et fuldstændig identisk setup, tilføjer han.

Artiklen er en del af temaet Maskinfokus.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062