23948sdkhjf

Dansk teknologi til tyrkisk mejeri

Q-Interline, der producerer analyseløsninger til fødevareindustrien, har netop indgået en ny forhandleraftale med distributøren Protek Analitik i Tyrkiet, som er et væsentligt mejerimarked i Europa.

Det første Quant analysesystem er allerede solgt i Tyrkiet til analyse af pulver til plantebaseret modermælkserstatning.

Den nye aftale med Protek Analitik som distributør i Tyrkiet er et vigtigt skridt for at realisere Q-Interlines vækstplan om at udbrede hightech analyseløsninger og services på eksisterende og nye markeder. 

- Det bliver spændende at komme ind på det tyrkiske marked. Tyrkiet er et vigtigt mejerimarked med et betydeligt potentiale, som vi glæder os til at arbejde videre med. Det er en vigtig milepæl i vores internationale vækstrejse, siger CEO, Martin Roithner Henriksen.

Protek Analitik har mange års erfaring med NIR-analyse og andre analysemetoder, og de er en kendt leverandør inden for laboratorieudstyr i Tyrkiet. Q-Interline og Protek Analitik har igennem en årrække været i løbende kontakt, og har nu valgt at formalisere samarbejdet, efter Protek Analitik har styrket deres kompetencer både kommercielt og teknisk.

En helt ny fabrik har allerede købt et laboratorieinstrument, FoodQuant, gennem Protek Analitik, og installationen af FoodQuant-analysatoren kommer til at foregå remote, hvilket Q-Interline er eksperter i.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093