23948sdkhjf

Sådan kan du sikre dig en bid af sydkoreanske investeringer for 1,2 billioner kroner

Er din healthtech-løsning eller robot klar til at komme ud i verden og arbejde?

Så er der nu mulighed for at pitche produktet direkte over for sydkoreanske beslutningstagere, der frem mod 2025 skal opgradere 18 sygehuse til supersygehuse.

Med offentlige investeringer for i omegnen af 1,2 billioner kroner er "Korean New Deal" en massiv plan for verdens tiendestørste økonomi. En del af planen er altså, at 18 navngivne hospitaler skal opgraderes med healthtech-løsninger i verdensklasse.

Igennem et samarbejde mellem den danske ambassade i Seoul, Dansk Industri og Healthcare Danmark kan danske virksomheder nu deltage i et virtuelt salgsseminar og få lejlighed til at pitche over for et af Koreas største hospitaler. 

Korean New Deal:

Pakken på 220 billioner sydkoreanske won skal blandt andet sørge for, at 18 hospitaler opgraderes til ”smart-hospitals” frem mod 2025.

Disse hospitaler skal opgraderes med en lang række løsninger under healthtech-paraplyen, såsom patientsikkerhed, databehandling, AI-hygiejneløsninger og robotter.

Man kan tilmelde sig her.

Kilde: The Trade Counsil/Udenrigsministeriet

Den danske ambassade i Seoul har det seneste år samarbejdet med det sydkoreanske sundhedsministerium og det nationale institut, der udvælger hvilke hospitaler, der skal opgraderes.

Den 3. marts fra klokken 8-11 afholdes en workshop i samarbejde med Kyungpook National University Hospital, der med over 1.500 sengepladser er et af de største hospitaler i Sydkorea.

Udover repræsentanter fra hospitalet deltager også en række koreanske underleverandører. 

De koreanske hospitaler søger særligt løsninger inden for hardware og robotteknologi, kunstig intelligens, patientsikkerhed og forbedret brug af hospitalsdata. 

Det koster et gebyr for virksomhederne at deltage i workshoppen og få lejlighed til at pitche produkter og koncepter for de koreanske underleverandører.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.079