23948sdkhjf

Dansk AM Hub åbner jysk hotspot

Dansk AM Hub kan i januar 2022 endelig åbne sit nye kontor i Jylland, hvorfra virksomheder kan blive klogere på additive manufacturing (AM) og 3D-print.

Det nye kontor skal forankre Dansk AM Hub og AM i det jyske – nærmere bestemt Herning - og gøre det nemmere for virksomheder at komme i gang med at 3D-printe.

- For os er det vigtigt at være der, hvor en stor del af vores målgruppe og medlemmer er. Med det nye kontor styrker vi vores tilstedeværelse i det jyske, så vores mange gode produktionsvirksomheder oplever hjælpen tættere på, og vi kan bistå dem med råd og vejledning i forhold til at få 3D-print ind i produktionen og opleve det store potentiale, siger direktør i Dansk AM Hub, Frank Rosengreen Lorenzen, i en pressemeddelelse.

For at fortælle virksomhederne om potentialet vil CTO i Dansk AM Hub, Steffen Schmidt, have sin daglige gang på det nye kontor på Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier i Herning – altså når han ikke er bag rattet på vej til at besøge de jyske produktionsgulve.

- Vi skal skabe de optimale rammer for, at det bliver let at få gang i 3D-printteknologien, og vores nye kontor skal netop være et samlingspunkt for inspiration, råd og vejledning, siger Steffen Schmidt og håber, at mange vil besøge kontoret, der også vil være et showroom med en udstilling af 3D-printede produkter.

- Men det er blot få eksempler på teknologiens muligheder, og jeg er sikker på, at vi sammen kan flytte grænserne for, hvad danske virksomheder kan. Jeg glæder mig til at møde industrien på både vores på kontor og ude i deres dagligdag, så vi i fællesskab kan udforske og afmystificere 3D-print, lyder det fra Steffen Schmidt.

Med tre 3D-metalprintere til rådighed på uddannelsesinstitutioner i Herning, og flere andre printere i bagagerummet, skal Steffen Schmidt sørge for, at de jyske produktionsvirksomheder får kendskab til mulighederne og let kan komme i gang med at bruge den nye teknologi – blandt andet ved at tilbyde dem at låne en printer midlertidigt.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.298