23948sdkhjf

2021 endte bedre end forventet hos Q-Interline

Bedre salgs- og ordreindgang i Tyskland og i Skandinavien får den danske ingeniørvirksomhed Q-Interline til at opjustere forventningerne til 2021.

Nu forventer Q-Interline en koncernomsætning i regnskabsåret 2021 på 27,9-28,9 millioner kroner mod tidligere guidance på 26,9 millioner kroner. Driftsresultatet (ebit) opjusteres ligeledes til -3,7 til -4,3 millioner kroner i stedet for -4,6 millioner kroner efter udgifter til børsnotering.

Q-Interline udvikler højteknologiske analyseløsninger til fødevareindustrien, bryggerier og landbrug. Virksomheden, der har hjemme i Tølløse på Midtsjælland, gik i november på Nasdaq First North Growth Market Denmark for at hente 20-25 millioner kroner til at understøtte deres internationale vækst

- Vi beviser allerede i år, at vores vækststrategi bærer frugt, og at vi er på sporet i forhold til vores plan, fortæller CEO Martin Roithner Henriksen, der påpeger, at Q-Interline ikke er blevet påvirket af den globale forsyningsusikkerhed og derfor forventer at kunne fastholde højt vækstmomentum og en sikker produktionskapacitet coronapandemien til trods.

- Vores analyseløsning bliver modtaget særdeles godt i markedet, hvilket tydeligt viser, at de produktmodninger, vi har gennemført de senere år, nu for alvor begynder at bære frugt. Både eksisterende og nye markeder begynder at implementere vores analyseteknologi i højere grad, fordi vores teknologi med større nøjagtighed og hurtighed kan advare om produktionsproblemer og garantere tillid og vished i hele produktionens værdikæde, siger CEO Martin Roithner Henriksen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.695