23948sdkhjf

Stifter stopper hos Wila

Lars Lauridsen, der de seneste år har haft titel af salgsdirektør, trækker sig til sommer fra den daglige drift hos Silkeborg-virksomheden Wila. Det skriver Midtjyllands Avis.

Baggrunden er, at han i januar 2021 blev ramt af et hjertestop. Selv om han i dag har det godt, kæmper han stadig med træthed i hjernen.

- Jeg var væk fra Wila i otte måneder, og så er det faktisk for svært at komme tilbage i mit job. Toget kørte, mens jeg var væk. Derfor blev det en belastning for mig selv - blandt andet i forhold til stress, men også for Wila. Jeg var den udfarende og rejste rundt i hele verden, men jeg havde ikke længere lyst til at sidde alene på et hotelværelse. Dansk Ejerkapital sagde til mig, at jeg var den vigtigste i det her, og jeg skulle tænke på mig selv. De var fantastiske, og det gav mig ro til at tage min beslutning. For Wila betyder det så, at vi - også på grund af corona - har udskudt vores plan i to år, siger Lars Lauridsen til Midtjyllands Avis.

Han stiftede Wila i 1998, men solgte i 2019 40 procent af virksomheden til Dansk Ejerkapital (det daværende Industri Udvikling) og 5 procent til den nuværende administrerende direktør Ilhami Alici. Lars Lauridsen ejer stadig 55 procent af virksomheden, og det bliver der ikke umiddelbart lavet om på. Han fortsætter også i Wilas bestyrelse.

Originalartikel: https://www.midtjyllandsavis.dk/artikel/6d7cad34-b4ea-4d12-831a-2b54d819d14b/

Læs mere om: Wila
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11