23948sdkhjf

Wila jagter internationale kunder i Dubai

Wila der er specialiseret i produktionsudstyr til fødevareproduktion, deltager i fødevaremessen Gulfood Manufactoring i Dubai til november.

Silkeborg-virksomheden er i disse år i gang med en transformation, der blandt andet skal hægte virksomheden endnu tættere til kunderne. Sagt med andre ord vil man gerne dele knowhow, så parløbet med fødevareindustrien åbner muligheder for en endnu bedre fødevareproduktion. En produktion, der står bedre rustet til at efterkomme markedernes stigende krav.

- Vores viden bygger på mange års ekspertise og høje standarder, og vi ved, at udvikling og innovation er afgørende for at skabe de bedste løsninger. Det vil vi gerne vise i Dubai, siger Steen Nordmark, CCO hos Wila.

Wila øger generelt indsatsen på internationale messer, hvor det netop er muligt at møde kunder og samarbejdspartnere. I november gælder det altså Gulfood Manufacturing.

- Vi ser frem til en åben dialog om løsninger og muligheder for at imødekomme de individuelle behov hos vores eksisterende og nye kunder. Vi glæder os til at dele vores passion for at skabe gode løsninger på tværs af kulturer og landegrænser, siger Steen Nordmark.

Wila vil fremvise specialløsninger og invitere til en erfaringsudveksling med kunder og samarbejdspartnere. Det sker i den danske pavillon på messen, der afholdes i Dubai World Trade Center fra den 8. til den 10. november 2022.

Læs mere om: Wila
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Opkøb: Leverandør til vindindustrien fortsætter konsolidering
Trofast kunde lægger endnu en storordre hos Carsoe
Danfoss-fond og Linak bag nyt industrielt center på Syddansk Universitet
Sandvik Coromant fejrede Tech Days 2022
Ny stansemaskine til de komplicerede emner
Tredobbelt maskininvestering hos REA Automatdrejning
Andre Nordiske Medier
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.094