23948sdkhjf

Lemvigh-Müller vil undervise kunderne i bæredygtighed

Stål- og teknikgrossisten har sat bæredygtighed højt på sin agenda – blandt andet med ansættelsen Pernille Kiær som head of sustainability i marts sidste år.

Men Lemvigh-Müller vil ikke nøjes med at feje for egen dør. De vil også hjælpe kunderne med at få bæredygtighed på dagsordenen. Det fortæller Pernille Kiær til Børsen.

- Særligt de små og mellemstore har ikke ressourcerne til det. Der sidder måske en eller to på kontoret, mens resten er ude i marken, siger hun til Børsen.

Fra marts tilbyder man derfor en række kurser for kunderne, hvor de i samarbejde med rådgivervirksomheden Sustainable Business Solutions vil lære kunderne mere om klima og bæredygtighed.

- Vi er ikke en grossist, der bare flytter varer fra a til b. Vi har sindssygt meget viden her, som vi gerne vil give videre. Det skal klæde vores kunder på til også selv at kunne drible med bæredygtighedsdagsordenen, siger Pernille Kiær til Børsen.

Originalartikel: https://borsen.dk/nyheder/baeredygtig/lemvigh-mueller-kaster-sig-ind-paa-ny-arena?utm_source=seneste+nyt&utm_medium=row_1&utm_campaign=list_34

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109