23948sdkhjf

Group VH har fået ny direktør

Tonny Gjettermann er ny administrerende direktør hos Group VH. Det oplyser Esbjerg-virksomheden på sin LinkedIn-profil.

Han overtager stafetten efter Jan Petersen, der grundlagde Vestjysk Hydraulik for cirka 35 år siden, som siden har skiftet navn til Group VH.

Jan Petersen fortsætter dog i virksomheden med uformindsket energi og styrke, men kan nu fokusere hele sin indsats på udvikling.

Ansættelsen af Tonny Gjettermann sker som et led i en ambitiøs vækstplan, der blandt andet skal sikre, at den vestjyske hydraulikvirksomhed får succes på det internationale marked. Group VH har i de seneste år oplevet en stigende vækst på det europæiske marked, og det har sat skub i en række store internationaliseringsdrømme.

- Selvom virksomheden har oplevet stigende vækst de seneste år, er vi ikke i mål endnu. Vi ser fortsat store vækstpotentialer, og det betyder blandt andet, at jeg forventer at opruste med endnu flere medarbejdere både lokalt og globalt på nye markeder den kommende tid, siger Tonny Gjettermann.

Jan Petersen supplerer:

- Tonny Gjettermann tiltræder på et tidspunkt, hvor Group VH’s internationale konkurrencekraft har bidraget til en stærk markedsposition i et særdeles konkurrencepræget marked. Det har aldrig været hårdere. Derfor er Tonny den helt rette til at overtage direktørrollen og fortsætte den balancegang, der ligger i at sikre fornyelse med øje og respekt for traditioner og kundernes forventninger.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

1.94