23948sdkhjf

Fynsk maskinproducent måtte aflyse julefrokosten – fandt den perfekte løsning

Hos Roll-o-Matic, der har hjemme i Vissenbjerg på Fyn skulle 44 ud af 90 ansatte fredag have sat sig til et veldækket julebord på Frederik VI’s hotel i Odense. Det skriver Fyens.dk.

Efter regeringens pressemøde i sidste uge, hvor de opfordrede til at aflyse alle julefrokoster, tog direktør Birger Sørensen dog en resolut beslutning – og aflyste.

Han syntes dog, det var synd - både for medarbejderne, der havde glædet sig til julefrokosten, men så sandelig også for hotellet, der nu stod med en masse råvarer og ingen indtjening. Derfor tog han en resolut beslutning i samarbejde med hotellet. I stedet blev julemaden nemlig anrettet i portionsbakker, som de ansatte kunne afhente og tage med hjem.

- Vi synes, det er synd for dem, som bliver ramt hårdt af det her. Vi er heldigvis et firma, der leverer business til business, så vi er ikke ramt på samme måde som servicevirksomhederne, der skal betale den ene gang efter den anden, siger Birger Sørensen til Fyens.dk.

Originalartikel: https://fyens.dk/artikel/fynsk-virksomhed-droppede-i-sidste-%C3%B8jeblik-julefesten-og-fik-hotel-med-p%C3%A5-kreativ-l%C3%B8sning-det-er-fremragende

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095