23948sdkhjf

Generationsskifte: Overfladebehandler tager nøglemedarbejder med i ejerkredsen

Efter at have været eneejer i over 35 år påbegyndte Hardy Nielsen et løbende generationsskifte tilbage i marts 2021, hvor Morten Bondgaard Godsk købte 24,5 procent af aktierne i Bjerringbro Fornikling.

I forlængelse af selskabets generalforsamling har Morten Bondgaard Godsk nu købt yderligere 24,5 procent af aktierne, som en del af aftalen og kommer dermed op på 49 procent af aktierne. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

For at sikre kompetencerne og den videre udvikling i virksomheden har han dog solgt 10 procent af aktierne til Sune Tougaard, der har arbejdet hos Bjerringbro Fornikling i over 15 år og har stor viden inden for kemi og produktionen som helhed. Derudover arbejder Sune Tougaard med mange af de projekter, som der er i virksomheden.

Morten Bondgaard Godsk udtaler:

- Det har været vigtigt for mig at knytte Sune tættere til virksomheden og sikre hans kompetencer til gavn for virksomheden, kunder og de øvrige medarbejdere. Jeg er sikker på, at Sune vil være med til at sikre kontinuitet i produktionen og ikke mindst i kvaliteten.

- Det er ligeledes glædeligt, at aftalen mellem Hardy og jeg fortsætter i den rigtige retning, til gavn for alle, herunder de dygtige medarbejdere og fortsat er i forlængelse af de ønsker Hardy har haft til et generationsskifte, fortsætter han.

Sune Tougaard er også rigtig tilfreds med aftalen og udtaler:

- Jeg er rigtig glad for den mulighed, jeg har fået for at blive medejer. Det giver en ny dimension i arbejdet. Jeg er sikker på, at vi alle tre kan bidrage på hver vores måde til at udvikle virksomheden.

Hardy Nielsen fortsætter som direktør, men bliver nu sekunderet af de nye medejere.

Ejerfordelingen er herefter, at Hardy Nielsen har 51 procent, Morten Bondgaard Godsk 39 procent og Sune Tougaard 10 procent af aktierne.

I to generationer og i mere end 80 år, har virksomheden specialiseret sig i elektrolytisk overfladebehandling og fungerer som underleverandør til små og store virksomheder i mange forskellige industrier og brancher.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.329