23948sdkhjf

Nyt om navne: Nye ansigter skal udvikle brintbaserede projekter i Hydrogen Valley

Hydrogen Valley forventer at indlede flere samarbejdsprojekter med europæiske aktører i de kommende år. Power-to-X-organisationen har derfor været ude og hente nye folk med kompetencer, der matcher de fremtidige behov.

Non-profit organisationen Hydrogen Valley indgår i en række udviklingsprojekter med danske og udenlandske samarbejdspartnere. Hydrogen Valley forventer, at projekterne bliver større og mere omfattende i de kommende år, og at de vil omfatte partnere fra EU-lande som Holland og Tyskland, da disse lande ligger tæt på Danmark og har ambitiøse strategier inden for udvikling af grøn brint og tilhørende infrastruktur.

Anne-Luise Skov Jensen og John Kjær er tiltrådt med viden og erfaring, der styrker Hydrogen Valley inden for udviklingen af grønne brintbaserede projekter.

Anne-Luise Skov Jensen er tiltrådt stillingen som head of project portfolio. Hun kommer fra en stilling som fundraising manager hos NordDanmarks EU-kontor, hvor hun har haft ansvaret for at styrke samarbejdet mellem nordjyske og europæiske virksomheder og organisationer inden for rammerne af en række EU-programmer.

Hun skal lede Hydrogen Valleys indsats i forhold til at indgå i konsortier på tværs af lande og kompetencer, afklare finansieringsforhold og lede udviklingsprojekter fra ide til gennemførelse inden for Power-to-X.

John Kjær er tiltrådt stillingen som head of business development og kommer fra en stilling som salgs- og marketingdirektør hos SerEnergy med erfaring i international forretningsudvikling inden for brændselscelleteknologier.

Han skal lede arbejdet med at udvikle forretningsmodeller med og for samarbejdspartnere i kommende Power-to-X-projekter – herunder identificere potentialet i udnyttelse af overskudsenergi, affaldsstrømme og biprodukter med henblik på at skabe det optimale anlægsdesign.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094