23948sdkhjf

Birn stopper som direktør i Vald Birn: Det er ikke i affekt

Jernstøberiet Vald. Birn A/S skal have ny direktør. Jens Axel Birn har sagt sin stilling op, fortæller han til Dagbladet Holstebro-Struer.

- Det er ikke en beslutning, der er taget i affekt. Det er velovervejet, og jeg tror, at det vil være godt for både mig selv og for virksomheden, siger Jens Axel Birn til Dagbladet Holstebro-Struer. Han mener, at det er tid til at få nyt blot ind i virksomheden. 

Mens Jens Axel Birn har sagt direktørstillingen op på den virksomhed, som hans tiptipoldefar grundlagde, så er det endnu uvist, hvem der skal stå i spidsen for jernstøberiet og dets omkring 500 ansatte.

- Det er bestyrelsens opgave at finde en ny. Så vidt jeg ved, så håber man at få én på plads inden jul, og jeg fortsætter lige, indtil den nye træder til, siger Jens Axel Birn til Dagbladet Holstebro-Struer.

Jens Axel Birn håber på at kunne få noget bestyrelsesarbejde eller hjælpe virksomheder, der har brug for at styrke ledelsen i en kortere periode. 

Birns jernstøberi kom ud af det seneste regnskabsår med et underskud på 8,3 millioner kroner, der var kraftigt påvirket af en stor omsætningsnedgang på grund af corona.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078