23948sdkhjf

Tilfreds Sanistål-direktør efter årets første tre kvartaler

Grossistvirksomhedens omsætning steg med 7,1 procent til 2,571 milliarder kroner i de tre første kvartaler af 2021. Stigningen er især drevet af høj vækst i den danske forretning, oplyser Sanistål i sin kvartalsmeddelelse.  

Driftsindtjeningen (ebitda) før engangseffekter udgør endte på 141,1 millioner kroner mod 93,4 sidste år, og rapporteret ebitda steg til 132,3 millioner kroner fra 78,6 millioner kroner. Fremgangen skyldes stigende omsætning, højere bruttoavance og stram omkostningsstyring, skriver Sanistål.

- Som mange andre virksomheder er vi oppe mod stigende råvarepriser og pres på de globale forsyningslinjer. I det lys er vi tilfredse med, at omsætningen år til dato vokser 7 procent til 2,6 milliarder kroner, mens driftsindtjeningen stiger 68 procent til 132 millioner kroner, siger administrerende direktør Christian B. Lund i en kommentar til regnskabet.

- Fremgangen skyldes en målrettet indsats fra organisationen og konsekvent eksekvering af strategien, hvor vi især glæder os over fortsat tocifret vækst i det digitale salg. Vi venter, at fremgangen fortsætter året ud, og bekræfter forventningerne til 2021, tilføjer han.

Sanistål forventer dermed stadig en driftsindtjening (ebitda) på 160-190 millioner kroner i 2021.

Artiklen er en del af temaet Regnskab.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.075