23948sdkhjf

Eksport bag vækst i Alfred Priess

Ansættelsen af en ekstra eksportchef skal ses som en investering i fremtiden fra den vestjyske masteproducent, som forventer at skabe nye arbejdspladser i Vinderup.
Alfred Priess A/S – som netop har offentliggjort tallene for regnskabsåret 2011 – satser primært på eksport som vejen til vækst i fremtiden.

- Det er dér, hele vores satsning foregår. Vi har været små på eksport, og den udgør fortsat en lille del af vores omsætning, men det er den del, der vokser pænt. Vi tror på, det er vejen, siger bestyrelsesformand Kristian Kolding til Dagbladet Holstebro Struer.

Af samme grund har han og virksomheden oprustet med en ekstra eksportchef, som deler markedet med den oprindelige.

Skaber nye job i Vinderup
På den hjemlige front har Alfred Priess lukket fabrikken i Fredericia, hvilket berører omkring 10 ansatte. Arbejdspladserne flytter dog med til Vinderup, hvor produktionen samles, og her er der grobund for vækst.

- Alt foregår nu i Vinderup. Desuden er der kommet flere nye job, fordi vi har fået flere opgaver. Jeg forventer også, at omsætningen vokser i år. Vi er forud på omsætning sammenlignet med samme tidspunkt sidste år, siger Kristian Kolding.

Ifølge årsrapporten havde Alfred Priess sidste år 108 ansatte i gennemsnit, men bestyrelsesformanden tør ikke sætte tal på, hvor mange ny arbejdspladser, virksomheden forventer at skabe.

- Det kan give flere eller færre nye arbejdspladser alt afhængig af, hvor arbejdsintensiv produktionen er. Vi forventer at øge omsætningen, og dermed vil det give flere job, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109