23948sdkhjf

Vinderup-virksomhed kigger mod syd

Den danske producent af transformerstationer og teknikhuse Priess barsler med flere produktionskvadratmeter samt et salgskontor i Nordtyskland. Det skriver Skive Folkeblad.

Mens virksomheden for år tilbage kunne mærke krisen kradse, har de i dag så mange ordrer, at lokalerne på Sevelvej i Vinderup er blevet for små.

- Vi arbejder på at finde mere plads, vi har behov for flere kvadratmeter til vores produktion, fortæller administrerende direktør hos Priess, Ole Bjerre Christiansen til avisen.

Endnu er det officielt ikke afgjort, om der bliver tale om lokaler, som virksomheden lejer et sted, eller om virksomheden selv skal sørge for etablering af de nye kvadratmeter, der allerede i mindst et år har manglet for at optimere arbejdsgangene og kunne følge med til ordrerne på Sevelvej.

Det er imidlertid ikke kun på produktionsfronten, Priess pønser på at etablere nye kvadratmeter. Næste år forventer virksomheden at opnå endnu større vækst i udlandet, og det er først og fremmest det tyske marked, der er i fokus. Derfor er det også naturligt, at placere et nyt salgskontor netop her.

- Det bliver i Nordtyskland, at vi etablerer vores salgskontor. Det bliver sandsynligvis i Flensburg. Det er i Tyskland, virksomheden vækster, siger Ole Bjerre Christiansen.

Det er kontakter og gennem flere år et rigtig godt eksportmarked for Priess, der har gjort det interessant for virksomheden fra Vinderup at stille skarpt på broderlandet mod syd.

Originalartikel: https://www.skivefolkeblad.dk/artikel/mangel-pa-plads-lokal-virksomhed-leder-efter-kontor-i-tyskland

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094