23948sdkhjf

Minikraftværksproducent i nyt samarbejde med Alfred Priess

For at lette installationen af sine minikraftværker har EC Power bygget det hele ind i et præfabrikeret hus. Huset kommer fra Alfred Priess i Vinderup.

- Vi har samarbejdet med Alfred Priess i et års tid, og det har primært handlet om at udvikle på den nye løsning, siger Karsten Holse, key account manager hos EC Power.

Plug-and-play
Løsningen er baseret på EC Powers minikraftvarmeanlæg og de præfabrikerede huse fra Alfred Priess. En form for plug-and-play-løsning, som kan dumpes ned, hvor som helst man ønsker det - enten ved en svømmehal, et hotel eller en skole – i det hele taget et sted, hvor der er behov for strøm og varme.

- Med denne løsning er alt kompleksitet taget ud af installationen. Eneste forbindelse til huset, som power-stationen skal forsyne, er frem- og returrør samt et elkabel. Opkoblingen kan man klare på en dag, fortæller Karsten Holse.

Minikraftværket fra EC Power kan stå på en europalle, mens husene kan laves, så de dækker det behov, kunderne måtte have. På den måde kan husene monteres med kedelanlæg, varmepumpe eller andet foruden, naturligvis, minikraftvarmen.

Demohuset måler 3 gange 6 meter i grundplan og indeholder en effekt på 40kW el og op til 280kW varme.

Hjemmemarkedet fylder mere og mere
Selvom tryksværten på brochurerne knap er tør, så har EC Power allerede fået en del henvendelser på løsningen – både fra danske kunder, men i særdeleshed fra udenlandske kunder.

- Vi har ikke modtaget nogen ordrer endnu. Vi er stadig i tilbudsstadiet, fortæller Karsten Holse, der har store forventninger til salget af den fælles løsning, men også til salget af EC Powers mere traditionelle løsninger.

Her oplever man nemlig stor interesse i øjeblikket - og det er ikke længere kun udlandet, der trækker læsset.

- Vi oplever stadig stor interesse fra Tyskland, Belgien, Italien og Holland. Og på det seneste er Grækenland kommet med, fortæller Karsten Holse, og tilføjer:

- Det går rigtigt fint. Herhjemme er der meget opmærksomhed omkring vores produkt. Vi kan levere strøm på de dage, det ikke blæser. Hjemmemarkedet fylder mere og mere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125