23948sdkhjf

Alfred Priess går nu i nul

Den vestjyske masteproducent kom ud af et turbulent 2011 med en positiv udvikling i omsætningen og et tilfredsstillende resultat.
Alfred Priess A/S kom ud af regnskabsåret 2011 med et underskud på 4,3 mio. kr., og dermed har den vestjyske masteproducent præsteret underskud tre år i træk.

Bag tallene gemmer sig dog historien om et år, der bød på en konkurs i moderselskabet Priess Invest samt ny kapital i form af 15 mio. kr. fra ejerne. Endelig skal det med, at omsætningen er øget, ligesom bruttofortjenesten steg med 30 procent til 50,3 mio. kr.

- Det er ikke noget prangende resultat, men det lever godt og vel op til vores forventninger. Udviklingen i omsætningen er bedre, og de finansielle omkostninger er mindre, siger bestyrelsesformand Kristian Kolding til Dagbladet Holstebro Struer.

Forventer fremgang i år
I løbet af året lukkede Alfred Priess fabrikken i Fredericia for at koncentrere aktiviteterne om hovedsædet i Vinderup. Lukningen belaster regnskabet negativt med 2,5 mio. kr., hvorfor det negative driftsresultat på 2,1 mio. kr. er i trit med målsætningen.

- Det er en anelse bedre end det, der lå til grund for vores rekonstruktion. Så jeg kan kun være tilfreds. Der er også tale om en markant fremgang i forhold til året før, siger Kristian Kolding.

Han forventer fremgang i 2012, så Alfred Priess kan leve op til forventningerne om en bundlinje omkring nul i 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094