23948sdkhjf

HAI indvier nyt vådlakeringsanlæg

Teknisk speciallakering er efterspurgt, og det har man taget konsekvensen af hos HAI i Horsens, hvor ejer Jan Køpke Rohdemejer tirsdag i næste uge ”klipper snoren” til et nyopført vådlakeringsanlæg.

I Nordeuropa er HAI kendt for at være førende indenfor anodisering af aluminium - en overfladebehandling, som ved en elektrolytisk proces skaber en korrosions- og slidstærk overflade. I behandlingsprocessen kan aluminiumsoverfladen også indfarves i et utal af UV-bestandige farver, hvilket er udbredt i facadebrug. Her er seneste reference-case Lighthouse i Århus.

- Vi har vedvarende forespørgsler på også at kunne tilbyde vådlakering af aluminium, udtaler Jan Køpke Rohdemejer, som efter en længere forberedelsesfase nu er klar.

Og der er ikke bare en simpelt indrettet malerkabine - og så i gang. HAI har derimod opført en komplet nybygget hal og indrettet den til formålet efter alle forskrifter.

- Fra starten har vi bevidst valgt det bedste af robotanlæg, malerkabiner, hærdeovne, temperaturstyring og udsugningsanlæg, siger Jan Køpke Rohdemejer, som begrunder det med, at HAI vil henvende sig til kunder, som efterspørger speciallakering.

- Vi tilbyder eksempelvis en virkelig hårdfør keramisk vådlakering, der påføres med robot for at sikre en ensartethed i overflade og lagtykkelse - som ingen andre kan, tilføjer Jan Køpke Rohdemejer.

Typisk forbehandles et aluminiumsemne inden lakering ved en anodiseringsproces eller ved glasblæsning - begge behandlinger udfører HAI allerede selv i dag. Og med de samarbejdsaftaler, som er indgået med udvalgte leverandører af malersystemer, er HAI nu klar til at tilføje teknisk speciallakering til programmet.  

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078