23948sdkhjf

Nye maskiner optimerer Rivals fuldautomatiske setup

Gennem det sidste år er der investeret massivt i flere DMG Mori-maskiner og robotløsninger

To nærmest identiske søstermaskiner DMG Mori DMU 65 med PH celle og DMG Mori DMU 75 har hver deres rolle i Rivals nye, fuldautomatiske setup.

- Vi investerer løbende i nogle af de bedste maskiner i Europa, som kan honorere kravene fra vores kunder i både ind- og udland, fortæller administrerende direktør Henrik Holvad i en pressemeddelelse.

- Vi har i dag tilrettelagt dele af produktionen således, at vi laver opstart og indkøring af emner på vores DMG Mori DMU 75 og efterfølgende kører et fuldautomatisk setup med produktion af kritiske og kostbare emner på DMG Mori DMU 65 med PH celle. På den måde får vi udnyttet maskinparken bedst muligt, og vi kan samtidig sætte ind med vores dygtige medarbejdere netop dér, hvor deres viden giver mest værdi, fortsætter han.

Kreativ nytænkning giver resultat

For Rival handler i det i høj grad om at være åben for nye måder at gøre tingene på. Det gælder både i produktionshallerne, og når det omhandler for eksempel ledelse. -

Vi skal løbende optimere vores processer og skabe resultater ved at inddrage medarbejderne mest muligt, så alt forankres naturligt i deres dagligdag, fortæller Henrik Holvad. 

- Forandringer skal have værdi for os alle. Det er hele grundlaget for at kunne være fremtidens maskinfabrik med verdens bedste medarbejdere og en maskinpark i europæisk verdensklasse – hvor både mennesker og maskiner yder deres allerbedste, slutter han.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.09