23948sdkhjf

Milepæl: I år når CeramicSpeed 100 millioner i omsætning

Siden starten i 2004 er det gået stærkt for den vestjyske producent af keramiske kuglelejer. Jacob Csizmadia startede virksomheden i et ydmygt værksted, og i dag er der 100 medarbejdere. Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

I år kommer CeramicSpeed også til at runde en anden milepæl. Omsætningen kommer nemlig for første gang til at runde 100 millioner kroner.

- Det er jo faktisk lidt en vild historie. Jeg har før joket med, at det er ringe i vandet, som får det til at tage fart, siger Jacob Csizmadia til Dagbladet Holstebro-Struer.

Det får ham dog ikke til at hvile på laurbærrene. Tværtimod.

CeramicSpeed er i dag mest kendt som highend-leverandør at kuglelejer til for eksempel cykler og motocrosscykler, og sportssegmentet fylder da også 80 procent af omsætningen hos Holstebro-virksomheden.

Det betyder imidlertid, at Jacob Csizmadia ser et stort uopdyrket marked i industrien.

- Jeg håber, at industrien er større end sporten om ti år. Det burde den være - der er gigapotentiale, siger han til Dagbladet Holstebro-Struer.

Originalartikel: https://dagbladet-holstebro-struer.dk/artikel/i-2010-var-de-seks-medarbejdere-nu-er-der-100-og-en-oms%C3%A6tning-p%C3%A5-over-100-millioner-kroner-det-er-lidt-en-vild-historie-2021-10-22

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093