23948sdkhjf

Nordjysk liftproducent har fået 50 nye medarbejdere – i år

Liftproducenten Versalift har gang i et rigtigt godt år. For fire år siden lancerede virksomheden, der har hjemme i Farsø, VTL-serien, der er en serie af lifte, som kan monteres på køretøjer.

I januar solgte man lift nummer 1.000, og inden 2021 rinder ud, forventer man, at det tal er fordoblet. Det skriver Nordjyske.dk.

Virksomhedens omsætning ventes at stige med 15 procent, og det er blandt andet eksportmarkeder som Spanien, Tyskland, Frankrig og England, der trækker læsset. Her er der nemlig store infrastrukturprojekter, som kræver lifte.

- Det handler eksempelvis om telecom, hvor der i øjeblikket er stor aktivitet som følge af overgangen til 5G, og gadebelysning, hvor traditionelle pærer udskiftes til LED. Samtidig ser vi et højere aktivitetsniveau indenfor vedligeholdelse af motorvejsnet og transmissionsledninger, siger marketingchef Anita Klitgaard til Nordjyske.

Derfor har der også været god brug for nye medarbejdere, og alene i år er staben vokset med 50 til 180. Det er blandt andet elektrikere, smede, og montører, der er kommet flere af på fabrikken i Farsø.

Originalartikel: https://nordjyske.dk/nyheder/erhverv/virksomhed-ramte-lige-netop-d-t-mange-droemmer-om/9405d932-6f45-482c-8752-d919e10638e7

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109