23948sdkhjf

Svensk industrikonglomerat køber dansk specialist i flow-teknologi

Svenske Indutrade har overtaget samtlige aktier i Vejen-virksomheden Alflow Scandinavia. Det oplyser svenskerne i en pressemeddelelse.

Alflow, der omsætter for godt 100 millioner kroner og har 32 medarbejdere, er specialiseret inden for flow-komponenter til pharma-, fødevare- og indutrimarkederne.

Virksomheden blev grundlagt i 1998 og har siden opbygget et omfattende produktsortiment inden for blandt andet ventiler, pumper og koblinger.

- Vi er meget tilfredse med opkøbet af Alflow, som både styrker og udbreder vores rækkevidde indenfor flowteknik-segmentet, og endda inkluderer det hurtigt voksende single-use marked indenfor lægemiddelindustrien. Virksomheden er veldrevet med omfattende ekspertise inden for sit område, og de tætte kunderelationer ser vi som et plus, siger Bo Annvik, administrerende direktør for Indutrade.

Alflow bliver en del af Indutrades forretningsområde Flow Technology.

Det er ikke første gang Indutrade er på opkøb i Danmark. I forvejen ejer koncernen Buhl & Bønsøe, CKJ Steel, Combilent, Crysberg, Diatom, Elma Instruments, Filterteknik, GPA Flowsystem, Granzow, Fagerberg, Klokkerholm Karosseridele og Senmatic.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.19