23948sdkhjf

CKJ Steel solgt til stor industrikoncern

Svenske Indutrade har købt Køge-virksomheden CKJ Steel. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

CKJ Steel omsætter for godt 100 millioner kroner årligt og havde i 2019/2020 et overskud før skat på 6,6 millioner kroner.

Virksomheden er specialiseret i udvikling og produktion af tanke og rørsystemer til procesanlæg til blandt andet medico-, biotek-, fødevare-, offshore-, energi- og industrivirksomheder.

Virksomheden har egen ingeniørafdeling og kan være med i alle faser af et projekt; fra specifikation og design til konstruktion, montage, FAT og SAT. Desuden udfører CKJ Steel passivering, dekontaminering og nulstilling samt alle facetter af smedearbejde.

- Jeg er begejstret for at byde CKJ Steel velkommen til Indutrade. Med CKJ Steels stærke tilbud til for eksempel de farmaceutiske og bioteknologiske industrier, styrker vi vores position i disse attraktive markedssegmenter, i hvilke vi ser gode vækstmuligheder, siger Bo Annvik, CEO hos Indutrade.

CKJ Steel fortsætter med uændret identitet og organisation, herunder samme ledelse.

- Baggrunden for opkøbet er et ønske om at fremtidssikre virksomhedens muligheder for at tilføre både eksisterende og nye internationale kunder værdi af vores mange kompetencer. Det får vi nu en unik mulighed for med det globale netværk Indutrade tilfører. Og på samme måde passer CKJ ind i Indutrade med mange virksomheder, hvor vi kan dele teknologi på tværs af virksomheder, skriver CKJ Steel på sin hjemmeside.

Indutrade er et industrikonglomerat med mere end 200 virksomheder i 30 lande. I Danmark ejer den svenske koncern virksomhederne Senmatic, Klokkerholm Karosseridele, Granzow, Fagerberg, Filterteknik, Elma Instruments, Crysberg, Diatom, GPA Flowsystem og Combilent.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078