23948sdkhjf

Direktørskifte hos Cabinplant

Efter mere end 20 år hos Cabinplant takker Ralf Astrup af

I 2016 solgte Ralf Astrup og Jan Helskov Hansen 80 procent af aktierne i Cabinplant til det amerikanske firma CTB, som er ejet af Berkshire Hathaway.

Nu omtrent fem år efter afhænder Ralf Astrup sine resterende aktier til den amerikanske ejer og stopper på direktørposten den 1. november 2021.

Jan Helskov Hansen fortsætter som medejer og i sin stilling som økonomidirektør.

- Cabinplant står i dag stærkere end nogensinde. Regnskabet for 2021 ser ud til at blive et af de bedste resultater i virksomhedens historie til trods for de globale udfordringer, som corona-pandemien har ført med sig. Og med CTB som majoritetsejer er Cabinplant økonomisk bundsolid og rustet til fremtiden. Jeg vurderer derfor, at tiden nu er den rette til at skifte direktør. Jeg overlader trygt ledelsen til Lars Ryholl, som har den rette erfaring og personlighed til at stå i spidsen for virksomhedens fortsatte vækst og den helt særlige Cabinplant-kultur, siger Ralf Astrup i en pressemeddelelse.

Den kommende direktør og leder af virksomheden har Cabinplant rekrutteret fra egne rækker. Lars Ryholl kom til virksomheden i 2018, hvor han blev ansat som COO (Chief Operating Officer).

- Jeg er stolt over at få muligheden for at føre Cabinplant videre. Det er en enestående global virksomhed med unikke produkter, en stærk kultur og dygtige medarbejdere. Jeg glæder mig til at stå i spidsen for Cabinplants udvikling og vækst i de kommende år, siger Lars Ryholl, der starter i sin nye stilling 1. november.

Cabinplants bestyrelsesformand, Marc Plastow, udtaler.

- Efter en længere proces, hvor vi sammen med et rekrutteringsfirma har vurderet flere eksterne kandidater, er vi endt med den bedste løsning af alle. Nemlig at vi har en intern afløser for Ralf Astrup. Jeg er meget positiv over at det bliver Lars Ryholl, der skal føre Cabinplant ind i fremtiden. Samtidig vil jeg takke Ralf Astrup for nogle gode år, hvor vi sammen har fået Cabinplant godt ind i CTB familien.

Cabinplant, som har 230 medarbejdere på Roesbjergvej i Haarby og 60 medarbejdere i Katy Wroclawskie i Polen, er et datterselskab af CTB Inc.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.095