23948sdkhjf

HI 2021: Kina-opgaver skal lokkes hjem til Østjylland

For Løsning Maskinfabrik er det femte gang, man er med på HI-messen, og for den østjyske underleverandør er der flere formål med at være på messen.

- Vi har egentlig rigtig, rigtig travlt derhjemme, men vi er her, fordi vi har noget ledig kapacitet på vores seriemaskine, fortæller medejer og salgschef Henrik Møller Poulsen, da Metal Supply møder ham tirsdag eftermiddag.

- Grunden til at vi egentlig også er her er, at rigtig meget produktion foregår i Østen, og vi har virksomheder, der har problemer med at få det hjem, så vi håber at nogle af alle de indkøbere kommer herud for at møde os, så vi kan hjælpe dem med det problem, lyder det fra Henrik Møller Poulsen.

Han forklarer, at Løsning Maskinfabrik har konkrete eksempler på ordrer, der tidligere er blevet produceret i Østen, som nu er rykket hjem til den østjyske fabrik, og med det aktuelle fragtkaos er der pludselig kommet andre konkurrenceparametre end prisen.

- Det er ikke altid, vi kan matche den kinesiske pris, men vi kan give kunden en leverancesikkerhed og en kvalitetssikkerhed. Det kan godt være, vi er 10 procent dyrere på nogle ting, men det er noget, man kan tage med kunden, siger Henrik Møller Poulsen.

Han var godt tilfreds med det generelle fremmøde på messen tirsdag og kunne da også konstatere, at der havde været nogle interessante leads imellem, som der skal arbejdes videre med efter messen.

- Vi var faktisk meget i tvivl, om vi skulle være her. Vi vidste ikke, om de store virksomheder ville sende deres medarbejdere på messe og blande sig med alle mulig andre mennesker. Men vi er glade for, at vi gjorde det, og vi kan jo se, at der er mange, der kommer her, konstaterer Henrik Møller Poulsen.

Artiklen er en del af temaet HI 2021.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094