23948sdkhjf

DIS etablerer Danmarks største udviklingshus

Kvadratmeterne er mange, og ambitionerne er høje for DIS’ nye domicil i Stilling syd for Århus.
Efter knap syv år med hovedsæde i Hasselager er DIS’ Århus-afdeling vokset ud af lokalerne og flytter i nyt domicil i løbet af sommeren 2012. Adressen er Ørstedsvej 10 og ligger i Stilling, syd for Århus direkte ud til motorvej E45.

- Vi har længe været på udkig efter nye lokaler og har nu fundet et sted med rigtig mange spændende muligheder for at udvide vores ydelser og samarbejdsmodeller, fortæller direktør Michael Gadeberg.

Et sted man har lyst til at være
Bygningen på 5700 kvadratmeter har tidligere været brugt til salg af campingvogne og kræver derfor en omfattende ombygning således, at indretningen tilpasses DIS’ behov. Både medarbejdere og kunder har været involveret i processen for at skabe de bedst mulige rammer til DIS.

- Vi ønsker, at vores nye domicil skal være et sted, hvor både kunder og medarbejdere har lyst til at være, og visionen er at etablere Danmarks bedste rammer for innovativ og effektiv udvikling af produkter, specialmaskiner og teknologi. Det stiller store krav til indretningen, hvor der både skal være plads til fleksibilitet, åbenhed og kreativitet samtidig med, at der skal være høj fortrolighed omkring vores kunders projekter, forklarer Michael Gadeberg.

Med det nye domicil, følger også nye spændende muligheder for, at kunderne kan benytte sig af DIS’ kompetencer og udviklingsfaciliteter, samt muligheden for at outsource opgaver helt eller delvist til DIS.

- Vi etablerer blandt andet en række separate projekthoteller, innovationsfaciliteter samt moderne værksteds-, montage- og testfaciliteter. Arkitekterne er i øjeblikket i fuld gang ved tegnebrættet, og snart rykker håndværkerne ind, så vi er klar til at byde velkommen i vores nye domicil i løbet af sommeren, slutter Michael Gadeberg.

Fakta om DIS’ nye domicil:
• 2.500 kvadratmeter kontorer
• Ca. 80 arbejdspladser
• 3.200 kvadratmeter værksteds-, montage- og testfaciliteter
• Fire separate projekthoteller
• Innovationscenter, DIScover
• El- og hardwarelaboratorium
• Nem tilgængelighed fra E45

Baggrund:
Dansk IngeniørService A/S (DIS) er en rådgivende ingeniørvirksomhed i positiv udvikling, der i dag beskæftiger mere end 90 dedikerende ingeniører inden for mekanik, el, automation, hardware, software, industrielt design og projektledelse.

DIS leverer konsulentarbejde og totalløsninger indenfor produktudvikling og specialmaskiner til nogle af de største og mest innovative virksomheder i industrien. Virksomheden løser opgaver i Danmark og i udlandet og har afdelinger i Århus, København, Esbjerg og Nürnberg i Tyskland.

Siden grundlæggelsen i 1997 har DIS haft en stabil vækst og en sund økonomi, og vi er stolte af at kalde os AAA og fem gange gazelle-virksomhed.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078