23948sdkhjf

Endnu en CNC-maskine ser dagens lys hos RG Rom Gummi

Den vestjyske gummi, plast- og skumproducent har hen over sommeren opgraderet produktionen med fem nye maskiner til deres nye og moderne maskinværksted.

En af de fem maskiner er den nye Doosan DNM 750L II CNC-fræser, der øger kapaciteten for virksomhedens to nuværende CNC-fræsere.

- Vi har købt den nye CNC-fræser for nemmere at kunne producere flere specielle produkter i blandt andet plast og skum, endnu hurtigere end vi har kunnet hidtil. CNC-fræseren har en X-aksevandring på 2.160 mm og en Y-aksevandring på 762 mm, hvilket betyder, at vi kan følge med den fortsat øgede efterspørgsmål af større plast- og skumprodukter hos vores kunder, fortæller direktør Jesper Berg Kristensen.

Han pointerer også, at den nye CNC-fræser kommer til at spille en vigtig rolle i fremstilling af produktionsværktøjer, som virksomheden bruger til produktion af gummiprodukter.

- Med den nye maskine kan vi nemmere og hurtigere fremstille store støbeforme, som vi bruger, når vi producerer støbte gummiprodukter. Det at vi selv kan fremstille støbeformene betyder, at vores kunder kan få en støbeform hurtigere og billigere, end hvis vi skulle have haft den leveret fra en underleverandør, forklarer Jesper Berg Kristensen.

Vil være selvforsynende

RG Rom Gummi har i år investeret cirka 5 millioner kroner i maskiner til maskinværkstedet. Det nye maskinværksted betyder, at virksomheden bliver mere konkurrencedygtige og selvforsynende, og dermed i stand til at levere produkter og løsninger endnu hurtigere end hidtil.

Udover CNC-fræseren har virksomheden anskaffet sig et CNC-drejecenter, en flashcutter, splitter og presser.

- Vi investerer cirka 5 millioner kroner i et nyt, moderne maskinværksted for at være selvforsynende. Vi har tidligere været afhængige af en række underleverandører, og vi har ofte mistet ordrer, fordi vores kunder ofte står og skal bruge produktet her og nu. Med det nye maskinværksted slipper vi for dette problem, og vi bliver en af de mest alsidige in-house producenter af løsninger i gummi, plast og skum, afslutter Jesper Berg Kristensen.

Artiklen er en del af temaet Maskinfokus.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11