23948sdkhjf

Kellpo sikrer sig plads med nyt opkøb

Tilbage i 2015 besluttede Kellpo at udvide forretningen med produktion af plastemballage. Hidtil havde den nordvestjyske virksomhed primært beskæftiget sig med produktion af støbeværktøjer, men emballageproduktionen har sikret væksten i de seneste år.

Faktisk har det været så stor en succes, at pladsen på fabrikken på Vilhelmsborgvej i Thisted er blevet alt for trang, og det i realiteten har været umuligt at tage nye opgaver ind.

Det har Kellpo imidlertid fundet en løsning på nu.

- Vi har købt den emballageproduktion, som har ligget under Fast Plast i mange år, fortæller administrerende direktør Ole Petersen.

Fældet af nyt EU-forordning

Fast Plast er genbo til Kellpo på Vilhelmsborgvej, og det er derfor en helt optimal udvidelse set med Kellpo-øjne.

- Fast Plast er en gammel virksomhed etableret i 1965 i Thisted, og de har i mange år produceret engangsservice. Undervejs har man også udviklet en lille afdeling, der har produceret sprøjtestøbt plastemballage til fødevareindustrien. Det, der sker, er, at per 1/7 tiltrådte den nye EU-forordning, der næsten gør det umuligt at sælge engangsservice i Europa, så det gør, at Fast Plast kommer til at stå over for et markant fald i omsætningen, fortæller Ole Petersen.

- Så på den baggrund, at Kellpo er vokset ud af vores lokaler, og Fast Plast står overfor en nedgang, så har vi lavet en aftale om, at vi køber emballageproduktionen ud af Fast Plast, og samtidig overtager vi hele lejemålet på Fast Plast-fabrikkens 5.500 kvadratmeter, og vi overtager alle ansatte på Fast Plast. Og det gør vi med det primære formål at sikre plads og sikre medarbejdere, uddyber Ole Petersen.

17 nye medarbejdere

Fast Plast fortsætter som udgangspunkt som producent af engangsemballage, men som en del af aftalen skal virksomheden være ude af fabrikken på Vilhelmsborgvej inden udgangen af året. Samtidig er der lavet en aftale med om, at Kellpo laver en del af produktionen for Fast Plast fremover.

- Som en ekstra benefit overtager vi også en række kunder fra Fast Plast og en omsætning, men det er ikke det, der har været den primære drivkraft. Det er bare en bonus, der er kommet med, siger Ole Petersen.

Med opkøbet har Kellpo fået 17 nye medarbejdere, og kan dermed øge staben inden for emballageproduktion med godt 50 procent, da man i forvejen har 35 medarbejdere beskæftiger her.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.109