23948sdkhjf

Ny direktør hos Kellpo

Thisted-virksomheden har været i en rivende udvikling de senere år, hvor især virksomhedens ”yngste” forretningsområde, emballageproduktion, har vist flotte vækstrater.

Og den gode udvikling ser ud til at fortsætte, og derfor opruster Kellpo nu og ansætter Ole Petersen fra Aabybro som administrerende direktør.  

Kellpo har gennem snart 30 år været kendt for sine kompetencer inden for udvikling og produktion af sprøjtestøbeværktøjer til emballageindustrien. I dag fordeler virksomhedens aktiviteter sig på tre forretningsområder; værktøjsfremstilling, spåntagning og emballageproduktion, og det er især sidstnævnte forretningsområde, der har vist sig at have et enormt vækstpotentiale.

For at realisere dette potentiale er der ifølge Kellpo behov for et mere kunde- og salgsorienteret fokus, og det er bevæggrunden for ansættelsen af den nye direktør.

‐ Poul og jeg har en teknisk og håndværksmæssig baggrund, og det har helt klart afspejlet sig i måden, Kellpo er udviklet og drevet på. Det har gennem alle årene været en teknologidrevet virksomhed, og det har hidtil fungeret fint. Men med det vækstpotentiale vi ser foran os, mener vi, at der er behov for også at få styrket den kundedrevne tilgang til forretningen, så vi får øget vores fokus på at finde præcis de løsninger, der matcher den enkelte kundes behov bedst muligt. Vi ønsker således at styrke både ledelseskraften og den strategiske salgsindsats, og med ansættelsen af Ole opnår vi begge dele, fastslår direktør Kjeld Pedersen, der sammen med Poul Pedersen ejer Kellpo.  

Ole Petersen kommer fra en stilling som senior sales & project manager hos Desmi Contracting, ligesom han tidligere har varetaget ledende stillinger i Abena, Danfoss Danmark og Det Østasiatiske Kompagni (ØK).

- Ole har hele sit liv haft sit virke inden for opbygning og drift af effektive salgsorganisationer, og det er præcis sådan en profil, vi har været på udkig efter. Hvor Poul og jeg har ”teknikerpakken”, har Ole ”salgspakken”, og netop den kombination mener vi er den helt rette for at sikre Kellpos fortsatte udvikling og vækst, slutter Kjeld Pedersen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094