23948sdkhjf

Arbejde til 25 mand: Hvide Sande Shipyard tager hul på største skibsprojekt nogensinde

Tirsdag morgen ankom skroget til Fiskeristyrelsens kommende kontrolskib ’Nordsøen’ til Hvide Sande Shipyard. Det skriver Dagbladet Ringkøbing Skjern.

Skroget er bygget i Gdansk, og over de næste ni måneder skal skibet udrustes på det vestjyske værft.

- Det er første gang, vi ser skibet helt færdigmalet. Det var en fantastisk følelse at gå ombord. Det er kulminationen på lang tids hårdt arbejde, siger Mike Torsland, projektleder hos Hvide Sande Shipyard, til Dagbladet Ringkøbing Skjern.

Han forventer at have 20-25 medarbejdere i arbejde på skibet, der er det største skibsprojekt i værftets historie. Den samlede kontrakt har en værdi på knap 170 millioner kroner.

’Nordsøen’ bliver knap 64 meter langt og bliver bygget til at opfylde de højeste standarder for både udledning af miljøskadelige stoffer (Tier III) og arbejdsmiljø og sikkerhed ombord. Desuden er skibet forberedt til at kunne håndtere fremtidens kontrolformer, herunder store droner, der kan betjenes fra skibet og muligheden for delvis eldrift.

Originalartikel: https://dbrs.dk/artikel/skibsbyggeri-holder-20-25-ansatte-besk%C3%A6ftiget-i-ni-m%C3%A5neder-til-dato-det-st%C3%B8rste-projekt-p%C3%A5-hvide-sande-v%C3%A6rft

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.149