23948sdkhjf

Nyt om navne: Fem nye hos Nordelektro

Den nordjyske installationskoncern, der blandt andet har ansat fire servicemontører og en salgsassistent over sommeren.

Camilla W. Paulsen, 42 år, er ansat i en nyoprettet stilling som salgsassistent i kundeservice, hvor hun bliver bindeleddet mellem salg og service. Hun kommer senest fra en stilling som leder af serviceafdelingen hos JD-Ingildsen Elevator og har tidligere arbejdet som blandt andet speditør, disponent og bogholder.

Karsten H. Jensen, 55 år, er ansat som servicemontør (elevator). Han kommer fra en stilling som elevatormontør hos JD-Ingildsen Elevator, hvor han var ansat i ni år, og har før det arbejdet hos blandt andet FH Elevator, Kone. Han er uddannet elektromekaniker hos Aalborg Dynamotor.

Peter K. Jørgensen, 38 år, er ansat som servicemontør (kran og elektromekanisk). Han er udlært skibsmontør på Hals Motorværft og har de sidste knap 10 år arbejdet med vedligehold og reparation af maskiner og produktionsudstyr hos Siemens Gamesa, Spæncom, Gandrup Tegl, LG Montage og Sawo.

Brian Madsen, 53 år, er ansat som servicemontør (kran og elektromekanisk). Han er uddannet smed og kommer senest fra en stilling som smed og montør hos Cubic. Han har tidligere arbejdet hos Epoka, Kaas Staalkonstruktioner, Kaj Larsen & søn og har desuden været selvstændig håndværksmester.

Morten Lyng, 35 år, er ansat som servicemontør (kran og elektromekanisk). Han er uddannet kleinsmed ved Sæby Lastvognsopbygning og har senest arbejdet som mekaniker, værkførerassistent og serviceleder hos Nordjysk Lift. 

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093