23948sdkhjf

Skohandler fik hjælp til at løse akut transportbånd-problem

I centrum af Odense finder man et af Fyns største og ældste skofirmaer - nemlig Nicoline Sko ApS - som i forretninger i både Odense og Svendbog har lageret tilknyttet butikken.

Især i Odense har lageret givet nogle udfordringer med hensyn til håndtering af de mange sko, der hver dag lander i butikken. Lageret i Odense befinder sig nemlig på 2. sal, og trappen op til lageret er smal og stejl. Derfor valgte man allerede tilbage i 1980’erne at installere et transportbånd i tre sektioner, som ganske enkelt kører skokasserne op på 2. sal.

Det har fungeret upåklageligt og sparet medarbejderne for en masse tunge løft og fysisk udfordrende arbejdsopgaver. Men for nylig gik det galt, da det ene transportbånd lige pludselig sprang.

- Når man har et lager på 2. sal, og tilgangen hertil er relativt besværlig, så er vores transportbåndsløsning ganske enkelt uundværlig. Derfor var det en katastrofe, da det ene bånd pludselig sprang, siger Jan Pedersen, indehaver af Nicoline Sko, i en pressemeddelelse.

Han gik straks i gang med at finde et nyt bånd, og blev i den sammenhæng sat i forbindelse med Jørgen Carlsson, salgschef inden for transmissioner hos KJV.

KJV udvikler og tilpasser standard- og specialløsninger til forskellige virksomheder og industrier, og KJV oplyser, at virksomheden har et klart mål om at tilbyde transportbånd med fokus på innovation, funktionalitet og brugervenlighed.

Jørgen Carlsson kunne derfor også hurtigt anbefale en løsning, der kunne leveres stort set med det samme, og som levede op til konstruktionens krav.

- Takket være plug & play løsningen fra KJV var vi oppe at køre igen allerede inden for en uges tid, og selve monteringen var så enkel, at jeg selv kunne klare det på en halv time, siger Jan Pedersen.

Artiklen er en del af temaet Fremtidens Automation.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11